SAXLIN & KORPPINEN Oy

 

Takaosa2

Yritys perustettiin keväällä 2014 huhtikuussa. Yrittäjinä ovat Antti Saxlin ja Hannu Korppinen. Yritysidea kehittyi sen jälkeen kun omistajat totesivat osaamisensa ja kokemuksiensa tukevan vankasti toisiaan.

Molemmilla yrittäjillä on pitkä kokemus rakennusalalta. Antti on aiemmin työskennellyt niin hankekehitystehtävien kuin kiinteistökehityksenkin parissa. Antilla on laaja tuntemus Pirkanmaan kiinteistömarkkinoista. Antti on ollut yrittäjänä syksystä 2014 saakka. Antin vastuulla Saxlin & Korppinen Oy:ssä on myynti ja markkinointi sekä yrityksen hallinnointi ja palveluiden kehittäminen.

Hannu on työskennellyt rakennusalalla 90-luvun alkupuolelta lähtien Pirkanmaalaisissa rakennusliikkeissä ja viimeiset kolme vuotta yrittäjänä. Referenssikohteina mainittakoon Finlaysonin tehtaan peruskorjaaminen Elokuvakeskus Plevnaksi, Tampellan saneeratut toimistorakennukset ja Helsingistä yksi Suomen tunnetuimmista maamerkeistä Olympiastadionin tornin peruskorjaus. Hannun vastuulla on suunnittelunohjaus, rakennuttaminen ja valvonta.

Arvostamme luotettavuutta ja sovituista asioista kiinni pitämistä. Haluamme tuoda rakennusalalle takaisin ne perinteiset arvot, joiden mukaan tekijä on ylpeä työstään. Tavoitteemme on olla arvostettu toimija, johon luotetaan ja uskotaan.

Saxlin &

SXK